Bestellen

Bestellen

Het bestellen van digitale fotobestanden uit de collectie van het Nederlands Instituut voor Militaire Historie kunt u doen via de webwinkel. Hiervoor dient u een gebruikersaccount aan te maken. U kunt vervolgens in een aantal eenvoudige stappen beelden selecteren, uw gebruikskeuze maken en met iDeal betalen. Op de levering van fotobestanden zijn onze gebruiksvoorwaarden en -tarieven van toepassing.

LET OP: soms komt het voor dat van een foto niet direct een hogeresolutiebestand beschikbaar is. Op basis van uw bestelling wordt deze foto dan zo snel mogelijk gescand. We noemen dit 'scanning on demand'. Als bij uw bestelling sprake is van scanning on demand, ontvangt u na uw bestelling niet direct een downloadlink, maar een e-mail waarin uw bestelling wordt bevestigd. Meestal ontvangt u de bestelde bestanden binnen een week; de maximale levertijd is in de regel twee weken.

Voor vragen over uw bestelling kunt u het NIMH bereiken op telefoonnummer 070-3165836 of per e-mail viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Bestellen van films uit de collectie van het NIMH is eveneens mogelijk. U kunt hiervoor een verzoek richten aanDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw NAW-gegevens, alsmede het nummer en de titel van de desbetreffende film en het beoogde gebruiksdoel. U ontvangt de desbetreffende titel dan op een DVD thuis.

Voor de tarieven en de leverings- en gebruiksvoorwaarden kunt u de links hieronder aanklikken:

tarieven
leverings- en gebruiksvoorwaarden

Indien u een bijzonder verzoek voor beeldmateriaal hebt dat niet via de webwinkel kan worden afgehandeld, kunt u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een beeldinformatieverzoek richten aan de beeldspecialisten van het NIMH.

Defensie staat er als het nodig is. Waar dan ook. Elke dag. Voor Nederland.